Jégbe borul a manézs, jön a Jégkirályság a Fővárosi Nagycirkuszban

Január 14-től március 19-ig hihetetlen artistaprodukciók láthatók korcsolyával a jégen, a Jégkirályság című műsorban. Látványos show-műsorral, bohócokkal, kisállatokkal, jégrevüvel és az egész család számára izgalmas mesevilággal készül a Fővárosi Nagycirkusz. 

Jégkirályság c műsor, Fővárosi NagycirkuszForrás: fnc.hu

Utoljára 2017-ben borult jégbe a manézs, az akkori nagy sikerre való tekintettel, valamint az intézmény bezárásának elkerülése érdekében újra egy jeges tematikájú műsorral készülnek. A Fővárosi Nagycirkusz az orosz-ukrán háború kitörése óta nem csak befogadja és teljes ellátásban részesíti az Ukrajnából menekült artistaművészeket, hanem rendszeres fellépési lehetőséget is biztosít számukra. Januártól egy ukrán társulat lép fel Közép-Európa egyetlen kőcirkuszában Jégkirályság című műsorukkal.

Forrás: fnc.hu

A szünettel együtt 120 perces előadás egy varázslatos mesevilágba kalauzolja a közönséget. A bűbájos lények nem csak piruetteket és jégtánc elemeket mutatnak be a jeges porondon, hanem lenyűgöző artistaszámokat és bájos kisállatokat is. A magyar cirkuszművészetet a világhírű érdemes művészek, a Rippel Brothers képviseli emelőszámukkal. 

Jégkirályság c műsor, Fővárosi NagycirkuszForrás: fnc.hu

A Jégkirályság egy hangulatos, téli program, amelyhez a kabátban helyet foglaló közönségnek meleg teát szolgálnak fel. További információkat ide kattintva olvashattok.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek