Olaszországi cirkuszból befogadott tigrisekkel és oroszlánokkal nyit a Richter Safari Park

A nagykőrösi autós szafaripark 32 hektáros területen, több mint 300 állattal és megannyi újdonsággal várja a látogatókat március 31-től. A nézők a Richter Safari Park legújabb állatlakóival, az olaszországi cirkuszból befogadott tigrisekkel és oroszlánokkal is találkozhatnak, persze csak biztonságos távolságból.

A parkba érkezők elsőként a világ legnagyobb szárazföldi emlőseivel, elefántokkal és Namibivel, a zsiráffal találkozhatnak a 4 kilométer hosszú autós szafariútvonalon. A kisvonattal és saját autóval is bejárható túraútvonalon a park állatlakói: zebrák, tevék, lámák, struccok, emuk, szürkemarhák és vízibivalyok köszönnek be az ablakon pár finom falat reményében.

Az élménypark a szafariút mellett egész napos programot is kínál; a hatalmas területen dínópark, játszótér, vidámpark, valamint artistaműsor várja a látogatókat. A legkisebbek az állatsimogatóban ismerkedhetnek különböző háztáji állatokkal, a magyar tarkamarhától kezdve a rackajuhokon át egészen a szárnyasokig. A 30 méteres Safari Eye-ról madártávlatból csodálható meg a park teljes területe, a természetes tó pedig vízibiciklizésre is alkalmas.

A Safari Park Richter néhány igen kíváncsi lakójaForrás: Safari Park Richter/Facebook

„Évről évre új attrakciókkal bővítjük a parkot és fejlesztjük az állatoknak kialakított természetközeli életteret. Az idei újításoknak köszönhetően már földön, vízen és levegőben kínálunk programokat a látogatóknak, a park valóban egész napos családi szórakozást nyújt a Nagykőrösre érkezőknek."mondta ifj. Richter József, a Richter Safari Park alapítója a tursizmus.com-nak.

A Richter Safari Park március 31-től pénteken, szombaton és vasárnap, valamint ünnepnapokon várja a közönséget, a tanítási szünetben, egészen augusztus végéig pedig szerdától vasárnapig minden nap nyitva tartanak.

Címlapfotó: Safari Park Richter/Facebook

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek