Mostantól minden nap elbuszozhatunk Budapestről Marseille-be

Budapest és Marseille között is közlekedik ezentúl a FlixBus, amely a hét minden napján üzemelteti a most elindított járatpárt. A  Budapestről induló járat Szlovákián, Ausztrián és Svájcon keresztül halad Franciaországba, így lehetővé teszi az utasok számára, hogy akár valamelyik más állomást is elérjék a napi járattal. A járatok a hét minden napján közlekednek az ellenkező irányba is – írja a turizmusonline.hu a FlixBus közleményére hivatkozva.

Marseille nincs közel busszal, de sokan belevágnak - illusztrációForrás: Shutterstock.com

A járatok modern és kényelmes ülésekkel rendelkeznek, ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel, USB-csatlakozókkal, valamint légkondicionálással és WC-vel felszereltek. Aki viszont belevág, jól gondolja meg! A global.flixbus oldalán azt írják, hogy ez az út 1568 km hosszú, és a FlixBus 23 óra 6 perc alatt szállítja az utasokat Marseille-ből Budapestre. Ezen a vonalon a leggyorsabb autóbusz 9 megállót érint.

A FlixBus számtalan úti célra juttatja el az utazókat, mostantól Marseille-be is - illusztrációForrás: FlixBus

Az árak Marseille-ig nagyjából 100 euróba kerülnek, de érdemes csúcsidőn kívül és hét közben utazni, ahol kedvezőbb feltételeket is kínálnak a jegyárakat tekintve ezen az appon.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek