Így fest kívülről-belülről Vietnam legmagasabb nyíló szállodája

Éppen most nyílt meg a Vinpearl Landmark 81 nevű hotel Ho Si Minh-városban. A 461 méter magas épület a Saigon folyóra néz, Vietnam legnagyobb városának keleti részén. A szálloda, amely a Marriott szállodalánc tagja, a 81 emeletes felhőkarcoló 34 emeletét foglalja el – írja a CNN.

Olyan magas az épület, hogy néha ködbe vészForrás: marriott.com

A Landmark 81 többi része magánlakásokat és nyilvános találkozóhelyeket foglal magában. A vendégek anélkül látogathatják meg a jégpályát, a mozit, a játszóteret és a bevásárlóközpontot, hogy elhagynák az épületet, valamint ellátogathatnak a 81. emeleti kilátóra is.

A szállodában 223 szoba és lakosztály található, melynek legfényűzőbb darabja a 68. emeleti penthouse lakosztály, amely a szálloda szerint a legnagyobb és a legmagasabb elnöki lakosztály egész Vietnamban. 

Egy "átalagos" szoba, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílikForrás:.marriott.com

A 488 négyzetméteres lakosztályban két márványfürdőszoba található, maximum 5 fő fér el kényelmesen, valamint igény szerint saját szakács áll a vendégek rendelkezésre. Minden egyes szoba padlótól a mennyezetig érő üvegablakokkal rendelkezik, hogy maximálisan élvezhető legyen a kilátás.

A vendégek a város felett medencézhetnekForrás: marriott.com

A hotelben az Akoya nevű gyógyfürdőben a látogatóknak lehetőségük van különböző kezeléseken részt venni, és egy végtelenített medencében is úszkálhatnak. A Vinpearl Landmark 81 körülbelül 11 km-re található a Tan Son Nhat nevű repülőtértől, mely Vietnam legnagyobb és legforgalmasabb nemzetközi repülőtere.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek