Last minute ajándéktipp: Már válthatók jegyek a budapesti Madame Tussauds-ba

50 magyar és nemzetközi vonatkozású figurával és a hozzájuk tartozó lélegzetelállító installációkkal nyitja meg a kapuját hamarosan a Madame Tussauds Budapest. Bár az ábrázolt személyek kilétét egyelőre hétpecsétes titokként kelezik, annyi azonban már biztos, hogy a figurákon túl rengeteg interaktív elem is az élmény része: zenei és vizuális megoldások, megelevenedő díszletek és játékok gondoskodnak arról, hogy minden korosztály jól érezze magát.

Madame Tussauds BudapestForrás: Madame Tussauds Budapest

A múzeum csak 2023. első felében nyílik, de már elérhetővé váltak a múzeum első exkluzív belépői, mely akár karácsonyi ajándéknak is jó ötlet lehet. Akik beszerzik a limitált ideig megvásárolható jegyeket, azok VIP-vendégként, az elsők között léphetnek be az attrakcióba és élhetik át a több mint 200 éves hagyományokkal rendelkező, a szervezők közleménye szerint mégis ultramodern és interaktív élményt.

Az attrakciónak Budapesten a város egyik legimpozánsabb műemlék épülete, az V. kerületi Palazzo Dorottya ad majd otthont. London, New York, Berlin, Los Angeles (Hollywood) és egyéb világvárosok után ez lesz a 25. Madame Tussauds. Egyben ez lesz a márka első franchise rendszerben megvalósuló attrakciója.

„A Madame Tussauds produkciói - a világ legismertebb embereinek megszólalásig élethű viaszfiguráival – egyszerre kínálnak interaktív szórakozást, a sztárokkal való találkozást és fantasztikus látványt. A látogatók beléphetnek a hírességek világába, részesei lehetnek meghatározó pillanataiknak, sikereiknek, és közelebb kerülhetnek hozzájuk, mint eddig bármikor." - írják a szervezők, közleményükben.

A karácsonyi, bevezető árú jegyvásárlás lehetősége limitált ideig lesz nyitva. Ha szeretnénk bebiztosítani, hogy az elsők között, VIP-jeggyel léphessünk be a Madame Tussauds Budapestbe, ezen a linken válthatunk jegyet. A VIP Felnőtt ajándékutalvány ára 8990 forint.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek