Ez a varázslatos török hotel lett Európa legjobb új szállodája

Az új szállodáknak se szeri se száma, a legérdekesebbekről mi is beszámolunk itt az oldalon, ha eljut hozzánk a híre, de hogy ezek közül ténylegesen melyik az, ami minden tekintetben megéri a pénzét és a szolgáltatásai is minőségiek, azt nehéz egy online véleményből kiszűrni. Ezért jó az, hogy az utazási ipar egyik legrangosabb eseménye és versenye, a World Travel Awards minden évben kihirdeti a hivatalosan is legjobbak ranglistáját.

Forrás: Mandarin Oriental Bosphorus / Facebook.com

A 2022-es World Travel Awards európai díjazottjait éppen most mutatták be Mallorcán, ahol a legjobb légitársaságok, hajótársaságok és szállodai márkák vehették át a megérdemelt díjaikat. Az „Európa vezető új szállodájának" díjára pedig különösképpen odafigyelt a szakma.

Az idei győztes az isztambuli Mandarin Oriental Bosphorus lett, amely több mint 20 másik, kiválasztott szállodát megelőzve szerezte meg a címet. A 2021 augusztusában megnyílt szálloda közvetlenül a Boszporusz-szorosra néz, számos étteremmel, bárral, egy egyedi lounge-val és terasszal, valamint saját gyógyfürdővel várja a vendégeit.

A Mandarin Oriental a világ egyik legstílusosabb szállodamárkája – így nem csoda, hogy az új épület is kiemelkedő minőségű szobákkal rendelkezik, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a környékre.

Forrás: Mandarin Oriental Bosphorus / Facebook.com

A Mandarin Oriental mellett 3 olasz hotelt jelöltek a legjobb új szálloda címre, valamint 1 franciát, 7 brit szállodát, 1 izlandit, 5 portugált, illetve norvég, lengyel, spanyol és svájci szálloda is helyet kapott a listán. A 29. World Travel Awards európai kategóriáit és azoknak díjazottjait megtaláljátok a Worldtravelawards.com oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek