Utazz úgy, mint James Bond: Felejthetetlen 007-es körutakat szerveznek Európában

A James Bond-filmek hatvanadik évfordulója alkalmából körutazást szerveznek a filmek legelbűvölőbb és legszebb helyszíneire – olvasható a Time Out oldalán.

Te is hatalmas 007-es rajongó vagy? Akkor most figyelj: a James Bond-franchise a Black Tomato luxustúra-céggel együttműködve 2023-tól tematikus európai körutakat kínál, amelyek a filmek leghíresebb helyszíneit is felvonultatják.

A körút a „The Assigment: Europe" nevet viseli, és a Bond-filmek 60 éves évfordulójának napján indítják el. A teljes útvonalat még nem hozták nyilvánosságra, de olyan programok biztosan szerepelni fognak benne, mint a vízisí a Comói-tavon, VIP belépés a monacói Casino de Monte Carloba, valamint londoni, párizsi és velencei városlátogatások. Ez az utazás minden kétséget kizáróan olyan káprázatos, és emlékeztes lesz mint bármelyik Bond-film, csak sokkal kevesebb halállal. Bővebb információ és jegyek 2023 márciusában lesznek elérhetők, de addig is ide kattintva tudsz regisztrálni és értesülni a körutazással kapcsolatos hírekről. 

(A borítókép forrása: Facebook/James Bond 007)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek