Most már az angol királynő egyik ingatlanját is kibérelhetjük Airbnb-n

Felkerült az Airbnb-re II. Erzsébet brit királynő egyik magánháza a norfolki a Sandringham House vidéki kastélyának szomszédságában. A Garden House névre keresztelt ingatlan egy bájos vidéki szállást kínál akár nyolc vendég számára. A korábban a királynő főkertészének otthonaként használt házban négy hálószoba, egy konyha és egy kényelmes nappali található, utóbbi széles kilátást biztosít a kertekre, és egy hangulatos kandallóval van felszerelve. A képre kattintva körbe is nézhettek a házban.

A helyiségeket a Királyi Gyűjteményből származó bútorokkal és műalkotásokkal rendezték be, amelyek régen valamelyik királyi rezidencián voltak elhelyezve. A konyhát uralkodóhoz illő hagyományos fa étkezőasztalok, és időtlen sakktáblás padló díszíti. Az ingatlan igazi dobása talán mégis a kert, amely tele van csodálatos ágyásokkal és növényekkel. Az ingatlan csak pár percre található a Sandringham House-tól és a hozzá tartozó közlekedési múzeumtól.

A Sandrigham House a királynő kedvenc lakhelye, amelynek szomszédszédságában található a kiadó házForrás: LizCoughlan/Shutterstock

Abban azonban hiába reménykedhetünk, hogy láthatjuk a királynőt, amint éppen lovagol, mert a kastély biztonsági okokból le lesz zárva, amikor Őfelsége ott tartózkodik, írja a countryliving.com. A házban fejenkéntkb. 111-166 ezer forint között foglalhatunk szállást egy éjszakára.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek