Egész nyáron kiadó a legendás filmből ismert nemesi kúria

Ismét elképesztő ajánlattal állt elő az Airbnb: A legendás film, a Keresztapa 50. évfordulója alkalmából az felhasználók ezen a nyáron kibérelhetik a film külső felvételeihez használt Staten Island-i nemesi kúriát – olvasható a Travel and Leisure oldalán.

Az 5 hálószobás, 6 fürdőszobás otthon 1930-ban épült, és 6248 négyzetméteres alapterületén rengeteg modern kényelmi berendezéssel szolgál az ott-tartózkodás ideje alatt. A vendégek rendelkezésére áll egy hatalmas nappali pazar bútorokkal és stílusos enteriőrrel, valamint egy kandallóval és a kandalló fölött függő televízióval, ami csak arra vár, hogy egy hangulatos moziest alkalmával beizzítsuk.

A szalont, vagy ebédlőt természetes fény világítja meg a kertre néző ablakokon keresztül. Ha éppen nem a ház séfjének finomságait kóstolják itt, akkor a méreg drágának tűnő sakkészlettel is játszhatnak egy meccset a vendégek. Itt üldögélve tényleg úgy érezheti magát bárki, mintha a filmben lenne. Az otthon hálószobái kétszemélyes ágyakkal, hangulathoz illő ágyneművel, sarokkanapéval és közvetlen fürdőszobákkal rendelkeznek, amelyekben lábas kádak és esőzuhanyok találhatók.

A kúriát ékesíti még egy bőrfoteles, mahagóni asztalos dolgozószoba, valamint a séf vakítóan fehér konyhája, ahol szintén összegyűlhet a család, vagy a barátok. Az alagsorban egy pub, egy játékterem és egy edzőterem is a vendégek rendelkezésére áll. A külső terek ugyanolyan elbűvölőek, mint a belsők, beleértve a sósvizű medencét, a szabadtéri kandallót és a pizzasütőt, hogy igazán olaszosan teljen a nyaralás.

A Keresztapa otthonát az Airbnb oldalán (magyar idő szerint) július 27-én, 13 órától foglalhatjuk le az augusztus 1-31., 30 napon keresztüli időszakra 50 dollár/éjszaka áron. A ház legfeljebb 5 vendég elszállásolására alkalmas.

A borítókép forrása: ©Airbnb/Marc Mcandrews

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek