Videó: Egy háromlábú aligátor vergődött Florida forgalmas úttestén

Cape Coral amerikai mércével nézve egy kis floridai város, ahol több csatorna van, mint bárhol máshol a világon – beleértve Velencét is, ezért szinte beleépült a természetbe. Emiatt nem egy aligátor felbukkanása váltott ki nagy döbbenetet, hanem, hogy hiányzott az állat egyik lába.

 Az állatot Amanda Leigh Demuth, Cape Coral egyik lakosa vette észre, amint éppen a Topgolf Fort Myers szórakoztató célpont felé tartott és tette közzé a később vírusként terjedő TikTok-vidót. A 28 éves nő elmondta, hogy a helyszínre érkezéskor elkezdte filmezni a nagy hüllőt. A videót több mint kétmillióan nézték meg és fejezték ki sajnálatukat az állat iránt. 

"Őszintén szólva nem lepődtem meg, hogy ott láttam" – mondta. "Közvetlenül ott van egy tavacska, is. Cape Coralban születtem és nőttem fel, így egész életemben láttam őket."

Demuth azt mondta, hogy eredeti célja az volt, hogy egy vicces videót készítsen. A 25 másodperces klipben azonbanúgy tűnik, mintha megváltozna a hangja, amint rájön, hogy az aligátornak hiányzik az egyik mellső lába.

„Ez nagyon szomorú, valóban szívszorító" – hallható többek között a megdöbbent nő hangja.
Egyelőre nem tudni, hogyan veszítette el a lábát az aligátor – írja a foxnews.com.

 (Forrás: sjones68/Pixabay - illusztráció)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek