A szerencsések, akár Sarah Jessica Parker tengerparti házában is búcsúzhatnak a nyártól

Bár Carrie Bradshaw, a Sex és New York című sorozat főszereplője ízig vérig manhattani, az őt megformáló Sarah Jessica Parker színésznő inkább a tengerpart Hamptons hangulatára esküszik. Van is itt egy szép és sikkes tengerparti háza, Long Island keleti csücskében, amit most felajánlott kibérlésre a Booking.com-on keresztül

Forrás: Booking.com / robbreport.com

Az 1940-es évek stílusában épült tengerparti házikó csak pár lépésre található egy privát strandtól, belső dekorációját pedig maga Parker és a férje, Matthew Broderick álmodták meg.

A három hálószobás házban olyan eklektikus vintage darabok találhatók, melyeket a pár az évek során összegyűjtögetett. Természetesen a ház mögötti kert sem kispályás - írták a Robbreport.com oldalán.

"Úgy alakítottuk ki a helyet, hogy bármikor tökéletes menedéket nyújtson a családtagoknak és barátoknak, ügyelve arra, hogy kényelmes, hangulatos és privát legyen, jó megközelíthetőséggel a part irányából" - mondta róla Parker.

Forrás: Booking.com / robbreport.com

A három napos és két éjszakás fogalás augusztus 26-tól 28-ig érvényes. A csomag ára 19,98 amerikai dollár (kb. 7800 forint). Hogy miért csak ennyi? Mert Parker ebben az évben, 1998-ban vált őrülten sikeressé Carrie szerepében. A foglalási időszak kedden, augusztus 23-én kezdődik, aki kapja marja alapon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek