A szerencsések, rövid ideig Scooby-Doo Csodajárgányában is megszállhatnak

Az Airbnb kínálatában már eddig is láttunk szokatlan szálláslehetőségeket, de ez a mostani egészen a gyerekkorunkig vezet vissza minket, amikor együtt hajkurásztuk a maskarákba bújt gonosztevőket Scooby-Doo-val, Bozonttal és a Rejtély Rt. tagjaival. A szállásközvetítő cég, az élőszereplős film 20. évfordulója alkalmából szövetkezett a filmben Bozontot (Shaggy) alakító Matthew Lillard amerikai színésszel, aki korábban megvásárolta a produkcióhoz használt furgont.

Matthew Lillard és a CsodajárgányForrás: Airbnb.com / ™& ©Hanna-Barbera

 A Scooby-Doo Airbnb Dél-Kaliforniában, egy gyönyörű strandra lenéző sziklaperemnél várakozik, és várja azokat a szerencsés szálláskeresőket, akik megszerzik a szabad helyeket ebbe a menő Csodajárgányba (The Mystery Machine), ahova egy éjszaka mindössze 20 dollárba (kb. 7000 forint) kerül.

Az ár nagyon kedvező, de akik tényleg szeretnék megszerezni a szállást azoknak sietniük kell. A foglalási lehetőség június 16-án indul, és csak három időpontra lehet pályázni – június 24-re, 25-re és 26-ra. A 20 dollárunkért pedig az igazi rajzfilmes furgont kapjuk, lávalámpákkal, hangrendszerrel, hippi színekkel és minden apró dekorelemmel, ami a rajzfilm stílusához illik. Érkezéskor pedig Lillard fogadja a vendégeket egy all-you-can-eat svédasztal mellett, amin Bozont és Scooby kedvenc csemegéi is helyet kaptak - olvasható a matadornetwork.com cikkében.

„A 2002-es élőszereplős adaptáció óta Bozont az én "lelki társam" azóta már a részemmé vált a karaktere" – mondta Lillard. „Alig várom, hogy Airbnb-házigazdaként üdvözölhessem a vendégeket a Rejtély Rt. csapatának világában, és olyan nyári vakációt ajándékozhassak nekik, amelyet soha nem felejtenek el... szörnyek nem lesznek benne!"

Forrás: Airbnb.com Screenshot

A vendégek csodás helyről élvezhetik a naplementét, este pedig újranézhetik a filmet és rejtélyes társasjátékokat is játszhatnak. Arra viszont nem lesznek rákényszerítve, hogy bezsúfolódjanak a furgonba, ugyanis előtte egy Scooby-Doo hangulatú nagy sátor várja majd őket.

Korábban már írtunk róla, hogy a szállásközvetítő cég keresőmotorja teljesen megújult, így ha a Csodajárgányról le is maradnánk, a kemping szállások menüpont alatt rengeteg hasonló Scooby-nak és Bozontnak is megfelelő helyszínt találhatunk, nem csak Amerikában.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek