Egy 9 éves kisgyerek megépítette álmai lombházát, majd feltette az Airbnb-re

Egy 9 éves kisfiú a szülinapjára kapott pénzből épített fel egy lombházat az észak-karolinai Murphy-ben, ami olyan jól sikerült, hogy kiadta az Airbnb-n. A bejövő nyereséget jótékony célokra tervezi felajánlani, írja a Travel and Leisure.

Lombház (illusztráció)Forrás: Floris Bronkhorst/Unsplash

Az Airbnb hirdetése szerint - ahol a fótókat is megnézhetjük - a házigazda az édesanya, Rachel, de a cikk azt írja, a kisfiú üzemelteti a szállást. A fa lomkoronájába épült ház eredetileg azért készült, hogy játékfegyverrel lövöldözni lehessen a magaslatáról. De aztán változott a terv, a kisfiú úgy döntött, inkább vállalkozást indít. Három évnyi, születésnapra kapott pénzt tette félre, hogy a ház Airbnb színvonalú lehessen. Az anya, Rachel szerint más apróságokat is eladott, a petárdáktól kezdve a csillámbombákig, hogy az álmát valóra válthassa.

A rusztikus, de minden igényt kielégítő szállás jelenleg 150 dollárba kerül éjszakánként. A családnak egyébként nem ez az egyetlen Airbnb szállása, mint a szállásadó honlapjáról kiderül. A faházban van egy ággyá alakítható kanapé, a tetőtérben pedig két különálló ágy is helyet kapott, mely egyaránt alkalmas gyerekeknek és alacsonyabb felnőtteknek. A faház tele van csúszó és mászó eszközökkel, ezért nagyon szórakoztató a gyerekeknek. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek