Angliában nemsokára indul az élő Squid Game, de nem a halálos verzió

A magyarul Nyerd meg az életed című koreai sorozatról már többször is írtunk itt az oldalon, mivel egy világviszonylatban is hódító jelenség lett belőle. Bemutattuk, hogy készíthetünk otthon dalgona cukorkát, és azt is, hogy melyik az a gyönyörű és érdekes katalán építmény, ami a sorozat hipnotikus, színes lépcsőházát ihelette.

Életre kel a baba is...Forrás: Faiz Zaki / Shutterstock.com

Most pedig azt tudtuk meg, hogy Manchesterben, Essexben és Londonban szeptember 21-én kezdetét veszi az élő Squid Game! És nem a tévében, hanem az Immersive Gamebox nevű cég helyszínein, ahol élőben kipróbálhatjuk a sztori leghíresebb játékait. De félni nem kell, nem a halálos verziókat!

Egy egy meccsre öt barátot gyűjthetünk össze, és szerencsét próbálhatunk az óriásbabával szemben a „piros lámpa zöld lámpa" játékban, a dalgona cukorka vagdosásban és a kötélhúzásban is. Hogy mindez megvalósuljon, a már említett Immersive Gamebox cég együttműködésre lépett a Netflix szolgáltatóval. A hatfős csapatokat a sorozathoz illő fény- és hanghatások kísérik majd el az útjukon, miközben átvergődnek a kihívásokon - olvasható a Timeout.com oldalon.

Az összes játékot kipróbálhatjuk, de nem kell értük meghalnunkForrás: Immersive Gamebox / Facebook.com

A Squid Game élmény 3D mappinget, mozgáskövetést és a legmodernebb vetítési technikákat alkalmaz majd, hogy a játékosok teljesen be tudjanak vonódni a kalandba. Amint a szervezők az oldalukon is írták a játékosoknak szigorúan 16 éven felülinek kell lenniük, jegyeket pedig már lehet online foglalni 34 fonttól.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek