Kipróbálnád? Egy évig ingyen lakhatnál ezen az ír szigeten

Eleged van az egyhangú munkádból? Készen állsz arra, hogy megszabadulj mindentől? Nos, az írországi Inis Meáin sziget (angol nevén Inishmaan) olyan családot keres, aki nyitott a változásra olyannyira, hogy oda is költözzön – írja a timeout.com.

 A cikk írója szerint egy tengerparti vidéki életbe csöppenhetünk ezen a különleges szigeten, ahol magányos strandokra, lélegzetelállító kilátásra és érintetlen tájakra lehet találni. Ide várnak egy családot egy évre úgy, hogy beköltözhetnek egy házba, de cserébe nem kell fizetniük bérleti díjat. Az ötlet célja, hogy az iskoláskorú gyermekek elmerülhessenek az ír nyelvtanulásban.

Itt nincsenek zsúfolt partszakaszokForrás: Paucabot/Wikipedia

A szigeten található szolgáltatások közé tartozik egy óvoda, egy általános iskola és egy díjnyertes középiskola. Felnőtt nyelvtanfolyamok is elérhetők, ha valaki fejleszteni szeretné a nyelvtudását.
Inis Meáin szigetén nagyrészt érintetlen a turizmus, így továbbra is az ír az elsődleges nyelv, amit ott használnak.

Egészen biztosan nyugalomra talál az, aki ideköltözikForrás: Towel401/Wikpedia

Az ajánlat tartalmaz egy szép, modern házat a sziget közepén, valamint hozzáférést egy új, távoli munkaközponthoz – ami azt jelenti, hogy a digitális nomádok a megszokott módon folytathatják a munkájukat.

Itt minden építmény kicsi, a sziget repülőtere isForrás: Towel401/Wikpedia

A hirdetés „rengeteg munkalehetőségre" hivatkozik, de ezt valószínűleg érdemes megnézni, mielőtt valaki jelentkezne, amit a sziget hivatalos weboldalán és Facebook-oldalán tud megtenni augusztus 10-ig.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek