Ide költözik Vilmos herceg és Katalin hercegné a gyerekekkel

Június elején a The Sunday Times arról számolt be, hogy Cambridge hercege, hercegnője és gyermekeik a Berkshire megyei Windsorba költöznek – olvasható a Travel and Leisure oldalán.

Vilmos herceg és Katalin hercegnő a gyerekekkel Windsorba költözik, hogy továbbra is közel maradjanak a királynőhözForrás: AFP/Handout

"Valójában a királyi családnak meglehetősen korlátozott lehetőségeik vannak Londonban" - mondta a pár egyik barátja. "A gyerekek nem mehetnek ki a parkba és nem focizhatnak vagy játszhatnak a barátaikkal. Az a tervük, hogy az elkövetkező 10-15 évben Windsorban élnek, majd Anmerbe költöznek."

Több forrás szerint (bár a királyi tisztviselők még nem erősítették meg) a család az Adelaide Cottage néven ismert négy hálószobás házba költözik, amely a család 655 hektáros királyi birtokán található.

Az új otthon egy kőhajításnyira van a Szent György-kápolnától és a windsori kastélytól. "Katalin és Vilmos nagyon szerettek volna egy szerény otthont Windsorban, ahol új életet kezdhetnek" - osztotta meg egy forrás. "Nem volt más igényük, mint egy kellemes családi ház az iskolák és a királynő közelében."

A forrás hozzátette: "Határozottan ragaszkodtak ahhoz, hogy ne akarjanak semmi túl mutatósat, vagy olyat, ami felújításra szorulna, hogy ne legyen plusz teher az adófizetőkre." Ami a gyerekeket illeti, György herceg és Sarolta hercegnő valószínűleg ott hagyja jelenlegi előkészítő iskoláját, a Thomas's Battersea-t, és beiratkoznak egy közelebbi iskolába, és a kis Lajos herceg is követni fogja a példájukat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek