Megtörtént: Ezt a férfit bekapta egy bálna, de túlélte

Az 56 éves Michael Packard a massachusettsi Provincetownban él. Az Atlanti-óceán parti városban lakó halász búvárként leginkább homárok után szokott kutatni a vízfenéken. A Daily Star-nak mesélt halálközeli élményéről, miután egy 3 tonnás hosszúszárnyú bálna szájába szorult egy tengeri merülése során. Megúszta.

A búvár a gigantikus lény szájában találta magát, és elismerte, hogy azt hitte, meg fog halni. Egy interjúban arról mesélt, hogy a nap harmadik merülése közben úgy érezte, mintha elütötte volna egy „tehervonatnak" tűnő dolog.

"Miközben a vízfenék felé merültem, egyszerűen elcsapott valami, akár egy tehervonat. Aztán hirtelen minden elsötétült. Víz örvénylett körülöttem, minden fekete volt, és nyomást éreztem az egész testemen. És csak sodródtam a vízben."

Az 56 éves férfi azt mondja, azonnal tudta, hogy egy bálna szájában van, nem egy cápa kapta el, és azt gondolta, így ér véget az élete.

100 százalékig biztos voltam benne, hogy nem fogok kikerülni ebből a helyzetből. Ez eldöntetett. A gyerekeimre és a feleségemre gondoltam."

A gyerekeivel is gyakran kihajózikForrás: Michael Packard/Facebook

De óriási szerencséjére a döbbenetes találkozást megúszta zúzódásokkal és egy ínszalag-sérüléssel a térdében. Ami pedig még ennél is meglepőbb, hogy egy ilyen kaland után alig három héttel már vissza is tért dolgozni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek