Bocsánatot kért a híres színész, amiért a Sixtus-kápolnában fotózkodott

Az Aquaman című film sztárja, Jason Momoa az Instagramon egy félmeztelen edzésvideóban kért bocsánatot, amiért a Sixtus-kápolnában fotózkodott – írja a CNN.

A 42 éves Momoa jelenleg Rómában forgatja legújabb filmjét, a Fast X-et, ami a Halálos iramban akciófilmsorozat folytatása lesz. A színész május 9-én a Sixtus-kápolna falait és mennyezetét díszítő híres Michelangelo-festmények alatt tett közzé képeket magáról. A képaláírásban ezt írta: "SZERETLEK OLASZORSZÁG, milyen gyönyörűen kezdődik a napunk, amit Rómában élvezhetünk." Az elégedetlen rajongók azonban gyorsan felhívták a figyelmet arra, hogy a látogatóknak szigorúan tilos fényképezni vagy videózni a Vatikánvárosban található kápolnában.

Szombaton Momoa egy újabb videót tett közzé az Instagramon, amelyben a vitát tárgyalja. "Ez az utolsó napom Rómában, és szeretlek téged és Olaszországot" – mondta, miután letette a súlyzókat és befejezte az edzést. "Ha valaki is azt gondolta, hogy nem tisztelem Olaszország kultúráját, az téved. Ezzel a képpel nem ez volt a szándékom." Megemlítette, hogy korábban 19-20 éves korában járt a Vatikánban és a Sixtus-kápolnában. 

"Az emberek nagyon szeretnek velem fényképezkedni" – mondta. "Nagyon tisztelettudó voltam, és engedélyt kértem arra, amiről úgy gondoltam, hogy rendben van. Soha nem akarnék olyat tenni, ami tizteletlen valakinek a kultúrájával szemben. Tehát ha ezzel megbántottam valakit, bocsánatot kérek." Határozottan fizettem azért, hogy megkapjam ezt a privát pillanatot, és szép adományt adtam az egyháznak" – tette hozzá. A bocsánatkérő videót vasárnap délelőtt közel 3 millióan nézték meg.

(A borítókép forrása:Pixabay/SCAPIN)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek