Rejtélyes, idegen lényt mosott partra az óceán Ausztráliában

Titokzatos idegen lényt talált az áradások után egy férfi a a queenslandi Maroochydore tengerparton sétálva – olvasható az Independent oldalán. Az egyenlőre azonosítatlan idegen lény négy végtaggal, egy hüllőket jellemző koponyával, és farokkal rendelkezik.

Egy queenslandi férfi, Alex Tan a tengerparton talált rá a rejtélyes lényre, az áradások sújtotta területen. A döbbent férfi kamerával rögzítette az eseményeket, melyet a közösségi médiában is megosztott. 

„Valami furcsa dologba botlottam, ez olyan, mint amikor az emberek azt állítják, hogy földönkívüli idegen lényt láttak" – mondta. A bejegyzéséhez már több százan hozzászóltak, van, aki szerint a maradványok egy kengurubébi vagy egy törpe kenguru maradványai lehetnek. Alex először azt hitte, hogy a lény egy Oposszum, de még nem biztos benne, és kíváncsian várja, hogy kiderüljön, mire is bukkant valójában. Tavaly májusban kaliforniai strandolók találtak egy koromfekete lényt, tüskés fogakkal, valamint a fejéből kiálló csápokkal San Diego partjainál. 

Nem sokkal később a városi Oceanográfiai Egyetem tudósai egy csendes-óceáni futballhalként azonosították. (A borítókép illusztráció, forrása: Pixabay/sandid)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek