Ezen a tengerjáró hajón szigorúan csak felnőttek utazhatnak

A Virgin Voyages tengerjáró társaság a nagy sikerre való tekintettel létrehozta második, csak a felnőttek számára készült tengerjáró hajóját a Valiant Lady-t – olvasható a CNN oldalán.

A Valiant Lady fedélzetén csak felnőttek utazhatnakForrás: AFP/Paul Ellis

A 278 méter hosszú hajó 2770 utas befogadására alkalmas, és rendelkezik a szokásos körutazási szolgáltatásokkal, például fedélzeti medencével és bárokkal,, valamint egy kevésbé megszokott tetováló szalonnal is. De ami a legfontosabb, hogy a Valiant Lady csillogó belsője, butikhotel hangulata és számos étterme csak felnőtt vendégeket fogad, a gyerekzsivaj és a rohangálás kizárt.

A hajótársaság célja, hogy tengerjáróik érezhetően különbözzenek a hagyományos hajóktól - kinézetre és hangulatra egyaránt. Éppen ezért, sem a Valiant Lady, sem pedig a Scarlet Lady fedélzetán nem kötelező az esti vacsorához kiöltözni, de a stílusos megjelenés azért igényelt. Ez pedig vonatkozik a  a legénység tagjaira is, akiknél szintén nem kötelező az egyenruha. A nagy svédasztalos étkezőhelység helyett pedig több nemzetközi étterem található a fedélzeten, más más stílusban. 

Egy világjárvány kellős közepén egy újszerű hajós körutazást elindítani nem egyszerű teljesítmény – mondta a hajótársaság igazgatója. De mióta csökkennek az esetszámok, folyamatosan növekszik a foglalások száma, ami arra utal, hogy az utazók nyitottak az új élményekre. A Virgin Voyages viszont továbbra is alkalmazni fogja a Covid biztonsági protokollt – a Scarlet Lady és a Valiant Lady fedélzetén is mindenkinek kötelező lesz az oltás, ezen felül a vendégeket még a beszállás előtt is tesztelik majd. 

Az Ausztráliából induló új tengerjáró hajó már izgatottan várja kihajózásának első időpontját, melyre még ebben az ében sor kerül. 

Nyitókép forrása: Shutterstock.com / Olena Yakobchuk

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek