Videó: Csapdába esett egy nő a tengerjáró hajó csúszdájában

Beszorult egy nő egy tengerjáró hajó hatalmas vízicsúszdájába – olvasható a New York Post oldalán. A szokatlan eseményről készült videót jelenleg több mint 15 millióan nézték meg a közösségi média felületein. 

Az eset a Norwegian Cruise Lines fedélzeti csúszdáján történt. A zárt terű, kéthurkos csőcsúszda a legfelső fedélzetről indul, áthalad a tenger fölött, majd visszakanyarodik a bázisra, mint egy vizi hullámvasút.

A videó elég ártalmatlanul indul, amin az látható, hogy a nő lecsúszik az első két szakaszon egészen az utolsó kanyarig.

Ott sajnos úgy tűnik, a nő nem tudja felvenni a kellő lendületet ahhoz, hogy átmenjen a dugóhúzón, és fejjel lefelé visszacsúszik, majd ott ragad a tenger feletti szakaszon. A felvétel azzal ér véget, hogy megpróbál visszatérni a kiindulópontra, amihez későbbi elmondása szerint egyszerre érzett klausztrofóbiát és rettegett a magasságtól. Az utastársak döbbenten és elborzadva figyelték az eseményeket. 

Az eset a Norwegian’s Cruise Lines fedélzeti csúszdáján történtForrás: NurPhoto via AFP/Paul Hennessy/NurPhoto/Paul Hennessy

A nő szerencsére nem maradt sokáig a csúszdában, és a mentőszolgálat beavatkozása nélkül az egyik oldalajtón ki tudott mászni a zárt csőből. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek