Ez a világ legmocskosabb reptéri szállodája

Szuper reptéri szállodás listákból már kering jó néhány az interneten, és arra is találni példát, hogy melyek a világ legrosszabb szállodái, de jelenleg egy manchesteri repülőtéri fogadó viszi a prímet, mint a legtöbb egycsillagos értékelést bezsebelt szálloda – olvasható a Daily Star oldalán.

Elsőre nem is gondolná az ember, hogy belül milyen koszos és büdös ez a manchesteri szállodaForrás: Facebook/ Airport Inn Manchester Hotel

Az angliai Cheshire-ben (Manchester városközpontjától délre) található Wilmslow városában álló Airport Inn egycsillagos értékelések özönét kapta nemrég a TripAdvisoron. A visszejelzések között megbújik pár "tökéletes" értékelés, de ezek mennyisége eltörpül a több mint 500 „szörnyű" és több mint 300 „rossz" vélemény között.

A legtöbb kommentelő a törülközők sokkoló állapotát említi, illetve az „állott füst" bűzére is panaszkodik. De a zaj és a régi berendezések sem emelik a hely fényét. Az egyik értékelő ezt írta: "Rettenetes ez a szálloda. Az utolsó pillanatban foglaltuk le, és azt kívántuk, bárcsak előtte jobban utánanéztünk volna."

Egy másik hozzászóló pedig így nyilatkozott: "Már az első benyomások sem voltak túl jók – a recepcióval szomszédos bárban egy részeges, káromkodó nő átesett a kanapén. A szobák pedig piszkosak és áporodott szagúak voltak a cigarettafüsttől. Aki csak teheti kerülje el a helyet." 

Többen is azt írták, hogy a szobákban nem volt szőnyeg, a padló pedig morzsás volt. Ételmaradékok hevertek az ágy alatt, az ágyban szőrszálakat találtak. A törölközők és a falak is foltosak voltak, penész és kosz uralkodott a fürdőszobában. Az elmúlt négy hónap alatt, mindössze egyetlen vendég távozott elégedetetten a szállodából, ő négycsillagos értékelést adott.

A címlapkép csak illusztráció: lunopark / Shutterstock.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek