Szellem kísért az angliai kisállat-kereskedésben

Rebecca Harrington, az angliai Coventryben található kisállat kereskedés tulajdonosa kénytelen volt szellemvadászokat hívni, miután számtalan megmagyarázhatatlan, furcsa incidensnek volt szemtanúja – olvasható a Mirror oldalán.

Az üzlet tulajdonosa szerint egy szellem kísért a boltban, aki csínytevéseivel az őrületbe kergeti a vásárolókat és a bolt alkalmazottait. A bolt biztonsági kameráin jól látható, hogy a játékok megmagyarázhatatlan módon csak úgy leesnek a polcokról, mintha valaki ledobálná őket, de a vásárlók is panaszkodtak, hogy a boltba való belépés után a háziállataik rendkívűl idegesek lesznek.

Rebecca azt mondja, hogy gömböket is észlelt, amelyek követik őket az üzletben, és a lemerült akkumulátoros porszívó is magától kapcsolt be, így a személyzet hat tagja retteg attól, hogy egyedül tartózkodjon az üzletben. A tulajdonos kénytelen volt szellemvadászokat hívni, akik megállapíttották, hogy a helyet egy férfi szelleme kísérti, aki korábban ott lakhatott, és most bosszantja őt a személyzet és az állatok jelenléte.

Az angliai kisállat kereskedésben furcsa és ijesztő dolgok történnekForrás: Facebook/Purdy's Pet Shop

A vásárlókat és a város lakosait nem tántorították el a rejtélyes események, sőt sokan közülük azt kérik, hogy a szellemvadászok térjenek vissza, tartsanak rendszeresen szeánszokat és kommunikáljanak a szellemmel. Nem kizárt, hogy ez a kísértet még jót is tett a bolt forgalomának, igazi szellemjárta turistalátványosság lett. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek