Ki mondta, hogy a hóemberek csak aranyosak lehetnek?

Félelmetes hóemberek megjelentek már horrorfilmekben, thrillerekben, de még a híres brit sci-fi sorozat, a Doctor Who (Ki vagy doki?) főszereplője, a 11. Doctor is megküzdütt már pár vicsorgó hóemberrel. Szóval nem ritkaság, hogy télen, ahol van hozzá elég hó, ezek a fajta "hóalkotások" is megjelennek a hátsókertekben, nem csak a kedves répaorrú társaik. 

A közösségi háló egyik cseh oldala a „Záhady a tajemství" (Rejtélyek és titkok) készített ezekből a rémséges hóemberekből egy válogatást. Összeszedte az elmúlt években ide-oda feltöltögetett képeket, amik egyenként már bejárták a világhálót, de így egymás után még félelmetesebbnek tűnnek.

Ez a fotócsokor nem a hóemberek kedves arcát mutatja meg, vannak köztük művészeti alkotások, hószobrok, de kifejezetten ijesztők, és olyanok is, amik eredetileg kedves és átlagos hóembernek indultak, de a végén valami teljesen más nyert formát, legalábbis a róla készült fotón ez látszik. Olvasóink közül készített már valaki hasonló rendhagyó hóembert? Ha igen, osszák meg velünk a fotót Facebook-kommentben.

Címlapkép forrása: Shutterstock.com / KILO LUX

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek