Az újévben három napra elveszítjük a fényt! A régi-új jóslatok ismét megérkeztek

Nem kezdődhet új év anélkül, hogy valaki elő ne keresné a híres Nostradamus (Michel de Nostredame 1503-1566) 1555-ben megjelent Próféciák című könyvét. Így történt ez most is, megannyi portál kutatta vissza mit is jósolt 2022-re az amúgy csillagászattal és járványorvoslással foglalkozó mester.

Forrás: Shutterstock.com / Fer Gregory

Hívei szerint nem lehet félvárról venni a jóslatait, mivel döbbenetes mi mindent megjósolt a jövőre nézve: Hitler hatalomra kerülésétől a New-York-i ikertornyok elleni támadásokig. Mások szerint zagyvaság az egész, mégis, mindenki igyekszik megkeresni, mit mond az előttünk álló évről.

Mivel a Próféciák 3793-ig adnak jóslatokat, jogosan tételezhetjük fel, hogy írt valamit 2022-ről is. És igen, máris olvashatjuk: „A világ három napra elveszíti a fényt, szökőár elnyeli a partot, tűzgolyók pusztítják az eget."

Bővebben: „Hosszú nyomokat látok az égen, amelyekből tűzgolyók keletkeznek." Nostradamus szerint a meteorok fele a szárazföldre, a másik fele a tengerekbe zuhan, és szökőárakat vált ki. Különösen Oroszországnak van mitől félnie.

Forrás: Wikipedia / közkincs

A Földközi-tengeren várható robbanást viszont az ember okozza majd a Baleár-szigetek környékén, egy gondatlanul végrehajtott katonai kísérlet során. Az megjósolt infláció már itt, az okos gépek lázadása azonban még előttünk áll. Hosszú harc kezdődik ebben az évben az ember alkotta gépekkel, akik végül - majd csak 1500 év múlva - győzni fognak, és elpusztítják a világot.

2022-ben Franciaország jelentős részét özönvíz sújtja majd, utána a szárazság és a tűz elpusztítja, „megöli a föld minden gyümölcsét." Az egész földkerekségen nő az éhezők száma.

Három nap, azaz 72 óra sötétség áll majd be, ez azonban jótétemény lesz az emberiségnek, mert abbamaradnak a háborúk és új együttérzés alakul ki az emberek között. Mi mást mondhatni ezek után.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek