Kiadó a Grincs odúja, ön beköltözne?

Az Airbnb-vel versengő Vacasa és a Dr. Seuss Entreprises közös projektben kínálja bérlésre a Grincs barlangját az Utah állambeli Boulder mellett, a december 13. és 23. közötti időszakra. Aki tehát szeretne elmenekülni az ünnepi forgatag és nyüzsgés elől, annak kiváló kikapcsolódást kínál a morcos zöld szörny odúja.

Forrás: Vacasa.com

Már az odajutás is biztosítja az elvonuláshoz szükséges nyugalmat, a helyszín ugyanis csak terepjáró autóval közelíthető meg, de megérkezve az utazó azt is egyből tapasztalni fogja, hogy az odúban sem tévét, sem internetet nem talál majd. A szállásmegosztó oldal arra törekedett, hogy minél élethűbb módon adja vissza a barlang hangulatát, amely éjszakánként 20 dollárba kerül fejenként – írja cikkében az Usa Today. 

De az idei ünnepi időszakban nem csak a Grincs odúját hirdették meg a filmrajongók számára. Egészen tegnapig az Airbnb weboldalán lehetett licitálni egyetlen éjszakás időtartamra a legnépszerűbbként emlegetett karácsonyi filmtrilógia, a Reszkessetek betörők! otthonába. A legtöbb pénzt ígérő bérlő már megvan, ő december 12-én, az Illinois államban található McCallister házba költözhet be egy éjszakára, a licitből befolyt összeget pedig a chicagói La Rabida Gyermekkórháznak adományozza az Airbnb – írja a Deadline.com.

A bérlőt egyébként vasárnap este a bejáratnál Kevin bátyja, a Buzz McCallistert alakító Devin Ratray fogja várni, a gyertyafényes vacsorán pedig Chicago legjobb mikrózott pizzáját eheti. Ezen kívül ajándékba kap egy Reszkessetek betörők! LEGO-szettet is, amit aztán otthon a családjával együtt rakhat össze.

A Reszkessetek, betörők! házát gyorsan lefoglaltákForrás: Airbnb

Kevinék háza egy cukrászművészt is megihletett már, aki a film 30. évfordulója alkalmából  mézeskalácsból készítette el minden idők legtöbbek által ismert családi házát. A döbbenetesen élethű édesség elkészítése több mint 300 órát vett igénybe, így aztán a süteményen felfedezhetők a festékdobozok, a letört szobor, és a bejárati ajtón lévő karácsonyi koszorú is. Az alkotásra 63 fát, 33 ablakot, 14 pizzadobozt és hat lámpaoszlopot is elhelyezett a mestercukrász. Minderről bővebben itt írtunk tavaly ilyenkor.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek