Napok óta egy kocsmában rekedtek a vendégek, de eszük ágában sincs hazamenni

Pénteken akkora hóvihar sújtotta az angliai North Yorkshire Reeth nevű települését, hogy a helyi Tan Hill Inn nevű pubból nem tudtak hazatérni a vendégek. No, de ezt nem is annyira bánják.

Kicsit irigykedhetünk, hogy mi nem ragadtunk ott velükForrás: The Tan Hill Inn/Facebooki

Az 528 méter tengerszint felett lévő pub a legmagasabban fekvő ilyen hely az Egyesült Királyságban. Az Arwen vihar miatt összegyűlt hómennyiség következtében 61 ember rekedt a kocsmában, de néhány vendég azt állítja, hogy nem is akar hazamenni, mert olyan jól érzi magát a 17. századi hotelépület pubjában, mi több, karaoke estét is terveznek.

Így fest a pub kívülről, kevésbé hideg időkbenForrás: The Tan Hill Inn/Facebook

Sokan aludtak rögtönzött ágyakon és a padlóra helyezett matracokon, de egy cseppet sem unatkoztak: vetítővásznon filmeket néztek, kvízestet tartottak, és a személyzet svédasztalos étkezéssel kedveskedett nekik.

A kocsma igazgatója, Nicola Townsend (51) a PA hírügynökségnek elmondta, hogy csodálatosan érzik magukat, mindenki nagyon jól szórakozik. Barátságok kötődnek, szinte családias a hangulat, ezért nem is akaródzik sokaknak elmenni innen.

Itt aztán nem hagyják unatkozni a vendégeketForrás: The Tan Hill Inn/Facebook

Szombat este a vendégek köszönetet mondtak az ott rekedt hét alkalmazottnak: egy körülbelül 300 font készpénzzel megtöltött üveggel ajándékozták meg őket.

Vasárnap a kocsmában hagyományos ebédet tartottak, mielőtt a vendégek és a személyzet közösen feldíszítette a pubot karácsonyra, és már készülnek egy karaoke estére is.

A kocsma igazgatója szerint az ott rekedtek közül sokan – köztük ő is – még sokáig kapcsolatban maradnak, miután kiszabadulnak. A kocsma bejárati ajtajából azóta kiástak egy alagutat, de a közeli utak részben még nem járhatók– írja a standard.co.uk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek