Bezár a népszerű budapesti kocsma, új kulturális központ nyílik

A Mika Tivadar Mulató és Kert Facebook-oldalán olvasható a hír, mely szerint a szórakozóhely utolsó hónapjába kanyarodott, és csak október 23-ig tart nyitva. A búcsúnak még megadják a módját, az utolsó hónapot olyan fellépőkkel töltik meg, akikkel "leginkább az ősidőkben" találkozhatott a közönség.

Ugyanakkor nemcsak bezárásról adhatunk hírt, mert októberben egy új szórakozóhely is megnyílik a fővárosban, méghozzá a Turbina Kulturális Központ, mely "egy háztömbnyi, sokszínű befogadó térrel kezdi meg működését a nyolcadik kerületben".

Mint Facebook-oldalukon írják, hosszú ideje dolgoznak azon, hogy a Vajdahunyad utca 4. ablakai mögött a város új zenei-művészeti befogadó terét hozzák létre. A Turbina egy olyan hely lesz, ahol a hazai és külföldi zenekarok koncertje előtt a látogatók megnézhetnek egy kiállítást, ahol egyik nap testet átmozgató GoAerobic van, másnap már előremutató experimentális zene, formabontó nappali klub bulik a fényben úszó ablakos nagyteremben, vagy épp brunch és vásár.

Ma, azaz október 1-én 18 órától kiállításmegnyitó, 20.30-tól pedig Fran Palermo koncert várja az érdeklődőket, a részletes program a helyszín Facebook-eseményénél látható.

A címlapkép forrása: facebook.com/mikativadarmulato

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek