Ez az olasz férfi, úgy él, mint egy hobbit

Elijah Wood, Sean Astin és Billy Boyd is dicsérték már a 37 éves cukrászt, Nicolas Gentilét, aki létre hozta saját kis hobbit faluját az olasz vidéken. 

Nicolas ebben a hobbit házban lakik feleségével és két gyermekévelForrás: Nicolas Gentile/Facebook

A férfi a Gyűrűk Ura filmek megszállottja, aki hobbitnak vallja magát, és igyekszik is ennek megfelelően élni. Most azt tervezi, hogy egy újabb öthektáros földterületet alakít át hobbit faluvá az Abruzzo régiójában található Chieti város szélén – írja a Daily Star.

Az általa már megépített Megye nevű vidék, ahol Középföldén a hobbitok élnek, olyan látványos lett, hogy a filmek sztárjai is a rajongóivá váltak. Elijah Wood, aki a főszereplőt, Zsákos Frodót alakította Peter Jackson filmadaptációjában, gratulált az olasz cukrásznak.

Pont úgy él, ahogy ő szeretne: hobbitkéntForrás: Nicolas Gentile/Facebook

Egészen pontosan ezt írta az olasz hobbitnak: „Felmentem az Instagram oldaladra, és hihetetlen, amit csinálsz. Imádom a jelmezeket, az egyedi díszleteket amiket készítettél, a fotókat a tűz előtt és ahogy pipázol. Alig várom, hogy láthassam a fejlődést, és követni foglak az Instagramon. Ez olyan csodálatos! Ha valaha arra keverednék, szívesen meglátogatnálak." Nem kis elismerés ez egy világsztártól.

Mások is osztoznak a férfi szenvedélyébenForrás: Nicolas Gentile/Facebook

Billy Boyd, skót színész, aki Tuk Peregrint, becenevén Pippint alakította a filmekben, szintén írt neki: „Ismerem Nicolas barátját! Én vagyok az, Pippin. Segítsünk Nicolasnak felépíteni a saját megyéjét, ami szerintem csodálatos dolog lenne!"

Sean Astin, aki Csavardi Samut alakította, hozzátette: „Tudom, hogy 300 kilométert gyalogoltál, hogy bedob a gyűrűt a Vezúvba... a Vezúvba! Ez elképesztő dolog!" – írta. Hozzátette, hogy fogalma sincs, hogy az olasz hegyek Mordorhoz tartoznak-e, de ennek a férfinak minden erőfeszítése és munkája csodálatos.

A farm, ahol él, lehetősget nyújt arra, hogy megvalósítsa az álmaitForrás: Nicolas Gentile/Facebook

Nicolas a Guardiannek is nyilatkozott: „Úgy döntöttem, hogy a lehető legteljesebben szeretném élni a hobbit életemet. Vannak, akik azt gondolják, hogy megpróbálok elmenekülni a valóság elől, de én
csak a saját álmomat és kalandomat élem meg" (ahogy a történet főszereplői Zsákos Bilbo és Fordó is tették - a szerk.) – jelentette ki. "Azzal, hogy megvásároltam ezt a földdarabot, eltávolítottam a valóságból, amit nem szeretek, és úgy alakítom, ahogy én szeretném" – tette hozzá.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek