Ebben a hatalmas krumpliban egy stílusos luxuslakosztály kapott helyet

Idaho államban, pontosabban Boise városában, mely Amerika burgonya-fővárosának számít, a Nemzeti Burgonya Hónap alkalmából nyereményjátékot hirdettek a helyi lakosok számára. A fotós játék egyik nyereménye a tematikus burgonyás programok mellett az, hogy egy szerencsés pár eltölthet egy négynapos, hároméjszakás üdülést a város, és talán a világ legegyedibb és legfurcsább hoteljében, ami egyetlen szobából áll, és egy hatalmas burgonyában kapott helyet.

Forrás: @bigidahopotato / Facebook.com

A 6 tonnás burgonya egy újrahasznosított és teljesen felújított hotelszoba, ami hét éven keresztül járta az országot és 48 államban fordult meg – olvasható a Foodandwine.com cikkében. A végső helyét egy 400 hektáros idahoi farmon találta meg, Boise belvárosától délre. A felújítást Kristie Wolfe, a Big Idaho Potato Tour egykori szóvivője tervezte meg, ahogy a stílusos és elegáns belső dekorációt is. Az ablaktalan hosszúkás helyiségben – ami belülről olyan, mint egy fehérre meszelt barlang, kívülről pedig mint egy nagyon nagyra nőtt burgonya – találni kávéfőzőt, mini hűtőszekrényt, lemezjátszót és egy egyedi kialakítású ágyat.

A burgonyahotel mellett a vendégek használhatnak még egy korhű, de átalakított silót is, ami most privát wellnessközpontként működik. A kádból a csillagokat is megcsodálhatják. És ami még egyedibbé teszi az egészet, hogy a fura hotelszobához jár egy bolyhos jersey tehén is, amely reggelente üdvözli a vendégeket, amint kilépnek a burgonya ajtaján. A szállást egyébként az Airbnb weboldalán is megtalálni, és a visszajelzések szerint elég jó hely.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek