Idén júniusban a Royal Caribbean a Bahamákon indítja el a hajóútjait

Idén nyáron a hajózni vágyók végre felválthatják virtuális élményeiket a rég várt nyaralással és hajózhatnak a Bahamákon és Mexikó partjainál a Royal Caribbean International hajójának fedélzetén. A nemzetközi hajótársaság bejelentette nyári újraindulását, melynek során júniusban 7 éjszakás utakra indul az Adventure of the Seas Nassauból, a Bahamákról. A nyaralni vágyók hajózhatnak a szigetek között és élvezhetik a hiányolt kalandokat, többek között két egymásutáni napot a Perfect Day at CocoCay-n, a Royal Caribbean egyedülálló magánszigetén, valamint minőségi időt tölthetnek a Grand Bahama sziget és Cozumel felfedezésével.

A CocoCay, a Royal Caribbean magánszigete, ahol valóban nem nehéz eltölteni egy tökéletes napotForrás: royalcaribbean.com

A nyaralásukat már nagyon váró utasok március 24-től, szerdától foglalhatják le hajóútjukat és június 12-én indulhatnak.

Az új útvonalak augusztus végéig indulnak, beoltott személyzettel, és azon felnőttek részére elérhetők, akik teljes mértékben be vannak oltva a COVID-19 ellen (2 oltással), valamint azon 18 év alattiak részére, akik rendelkeznek negatív teszttel.

"Izgatottan várjuk, hogy ismét felejthetetlen élményeket biztosítsunk a Karib-tengeren, fokozatosan és biztonságosan. Az oltások egyértelműen meghozták a változást valamennyiünk részére, és a beoltottak számának növekedésével és gyors hatásának köszönhetően úgy gondoljuk, hogy beoltott utasok és személyzet részére indított utakkal kezdeni a legjobb döntés. Véleményünk szerint, az idő előrehaladtával a feltételek változhatnak és tovább fejlődhetnek" – mondta Michael Bayley, a Royal Caribbean International Elnök-vezérigazgatója. 

Az Adventures of the Sees júniusban új, 7 éjszakás útvonalakkal indul NassaubólForrás: Master0Garfield/Wikipedia

"Miközben várjuk a turizmus ígéretes visszatérését, külön izgalommal tölt el minket, hogy a hajótársaság induló kikötőt hoz létre a Bahamákon. Utasok százezrei, akár milliói ismerhetik meg Nassaut vagy Grand Bahamat oly módon, ahogy soha azelőtt" – jelentette ki Most Hon. Dr. Hubert A. Minnis, a Bahamák Miniszterelnöke.

Az ország vezetői abban bíznak, hogy a Royal Caribbean és utasai visszaérése partjaikra, nagyban hozzá fog járulni a turizmus újraindításához és visszaállításához.

A Royal Caribbean számára a legfontosabb az utasok, a személyzet és a meglátogatott területek lakosainak biztonsága, akiknek eleget kell tenniük a Bahama-szigetek előírásainak. Ezek között szerepelhet egy negatív PCR teszt beszerzése érkezés előtt, tesztelés érkezéskor és megfelelő beléptető kártya kitöltése – tudtuk meg a hajótársaság közleményéből. A legfrissebb előírások a Bahama-szigetek oldalán olvashatók.

A Royal Caribbean Csoporthoz tartozó Celebrity Cruises szintén bejelentette a visszatérését, a nemrégiben teljesen felújított Celebrity Millennium, az 500 millió dolláros modernizációs program zászlóshajója a trópusi paradicsom, St. Maarten kikötőjéből indul 7 éjszakás útjaira június 5-től, hogy körbejárja a Karib-tenger legkedveltebb szigeteit. Az augusztusig tartó szezon útjaira március 25-től lehet jegyet foglalni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek