Magánszigetet kínálnak eladásra a Bahamákon

A Bahamák népszerű bakancslistás-helyszín. Sokak álma, hogy ott nyaralhassanak, az igazán szerencsések pedig a saját szigetünkön tehetik ezt meg, most ugyanis éppen eladásra kínálják a karibi paradicsomban a Little Ragged szigetet, más néven St Andrew's szigetet, ami a legnagyobb magánsziget errefelé. 730 hektáros erdős domboldalakról és érintetlen fehér strandokról beszélünk, amiket meleg vizű kék óceán vesz körül. Ez tényleg egy álom, igaz, mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki szeretné megvalósítani.

Ő lenne az, a Little Ragged nevű álomszigetForrás: conciergeauctions.com

Ezt az elszigetelt csodaországot egy 10 perces hajóúttal lehet elérni a közeli Ragged-Islandről, ahol egy privát leszállópálya is várja az átkelni vágyókat, de természetesen egy luxushajóval is megtehető az út. A szigeten vannak édesvízi tavak, lehet sznorkelezni, vitorlázni, horgászni és a tengerparton hűsölés közben a flamingókat nézni. A zátonyokon számtalanféle hal úszkál, míg az erdő gazdag a gyógyhatású tulajdonságairól ismert guajak fákban.

Közelebbről a partjaForrás: conciergeauctions.com

A Little Ragged a Concierge Auctions nevű amerikai ingatlanvállalaton keresztül eladó, amely a legmagasabb ajánlatot tevő személyek számára közvetít ingatlanokat. Ügyféllistájuk olyan neveket tartalmaz, mint például Cher és Michael Jordan. A licitáláshoz 100 000 dolláros tőkét kell felmutatni. A ház jelenleg 19,5 millió dolláros áron fut, de nincs minimális vagy elvárható minimális licit. Az ajánlattétel március 26-án kezdődik és március 31-én zárul.

Kis öbleiben a hajók könnyenkiköthetnekForrás: conciergeauctions.com

"Eddig nagy érdeklődés kísérte az aukciót, ami egyedülálló lehetőség" – mondta Laura Brady, a Concierge Auctions társalapítója és vezérigazgatója."

Egy másik ingatlanközvetítő cég, a Blue Estate Group nemrégiben mutatta be a Bahamákhoz közeli mesterséges Blue Estate-sziget terveit, ahol az ingatlanárak 19 800 dollárnál kezdődnek és meghaladják az 1 milliárd dollárt is. Számos bróker számolt be arról, hogy a Covid nyomán hatalmas a magánszigetek iránti kereslet, és egyikük októberben azt mondta a New York Timesnak, hogy több mint 20 éve a legforgalmasabb két hónapja volt – írja a CNN.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek