Távmunkásokat vár egy kis Karib-sziget

Montserrat megnyitotta kapuit a távmunkások előtt, akik szívesen dolgoznának egzotikus környezetből, és persze megfelelő anyagi háttérrel is rendelkeznek ahhoz, hogy teljesítsék a sziget által szabott feltételeket - derül ki a lonelyplanet.com cikkéből.

MontserratForrás: David Stanley/commons.wikimedia.org

Az egy éves programra ugyanis 500 dollár (mintegy 150 ezer forint) befizetésével pályázhat az, aki egyedül érkezik, és 750 dollárt (körülbelül 225 ezer forintot) kell fizetnie annak, akiket családtagjai is elkísérnek, maximum hárman. A jelentkezőknek emellett igazolniuk kell, hogy teljes munkaidőben dolgoznak, és az éves jövedelmük legalább 70 000 dollár (körülbelül 20 millió forint), a kérelmezőnek és a családtagjainak is érvényes egészségbiztosítással kell rendelkezniük.

A Karib-tenger keleti részén található, mindössze 100 négyzetkilométer területű, zöldellő hegyekkel ölelt Montserrat csodálatos túraútvonalakat és sötét homokos strandokat kínál, és van egy aktív vulkánja is, a Soufriere Hills. Bővebb információk ezen a honlapon találhatók.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek