Íme, a legbizarrabb tárgyak, amiket az amerikai reptereken lefoglaltak

Az utazók az elmúlt évben is furcsa dolgokat próbáltak felcsempészni a repülőre, legalábbis ez derül ki az Egyesült Államok Közlekedésbiztonsági Igazgatóságának (TSA) "legjobb fogásokat" tartozó listájáról, mely olyan, a szokatlantól az egészen veszélyesig terjedő skálán található tárgyakat tartalmaz, amelyeket 2020-ban a poggyászellenőrzések során foglaltak le.

A kép illusztrációForrás: FrameStockFootages/shutterstock.com

Az egyik kiemelkedő fogás a hatodik helyre került cápatetem volt, folyékony tartósítószerben. Ebben az esetben, talán mondani sem kell, hogy nem a cápa jelentette a problémát, hanem a vegyi anyag. De megvoltak a szokásos, tiltott fegyverek is, például egy könyvbe rejtett kés és egy bőrönd bélésébe bújtatott, hosszúcsövű puska, de samponos flakonba csomagolt droggal is találkoztak a biztonsági szolgálat emberei - derül ki az independent.co.uk cikkéből.

Szintén nem mindennapi találat volt az ötödik helyre került házi szivartartó, melyet sajátos megjelenése okán csőbombának néztek az ellenőrök. A TSA ugyanakkor a legnagyobb „fogásnak" a Newark Liberty Nemzetközi Repülőtér (EWR) két kutyás biztonsági őrét könyvelte el, akik egymás szűrőjén akadtak fenn, olyannyira, hogy júniusban össze is házasodtak.

A tizes lista

  1. A kutyás őrök
  2. Gyanús robbanásveszélyes elektronikus eszköz
  3. Hosszúcsövű fegyver a bőrönd bélésében
  4. Marihuána egy samponos palackban
  5. Házi szivartartó
  6. Cápatetem
  7. Füstgránát
  8. Tűzijáték
  9. Könyvbe rejtett kések
  10. Csúzli
Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek