Vírusbiztos bulik rendezésére motivál Gent városa

Gent városa 250 ezer eurós alapot különít el Covid-biztos bulik szervezésére. Mint Astrid De Bruycker, a városi tanács tagja elmondta, a körülmények továbbra is nehezek lesznek, de készek rugalmasan reagálni, és minden lehetőséget megragadnak, hogy a szervezőkkel együtt 2021-et bulisabbá tegyék - derül ki a themayor.eu cikkéből.

Gent esti fényeiForrás: Thomas Kindermans/commons.wikimedia.org

A kezdeményezés részeként a rendezvényszervezők 2500–40 000 eurót kaphatnak arra, hogy koronavírus-biztos eseményeket szervezzenek, és itt elsősorban szabadban zajló rendezvényekre gondolnak, melyeket a város területén, még idén terveznek megvalósítani. A nyertesek produkciós és művészeti költségeinek 80%-át megtérítik, egy szervező akár kétszer is pályázhat, két különböző rendezvénnyel. A jelentkezéseket kéthetetne ülésező zsűri értékeli.

A rendezvényeknek nyilvánosnak kell lenniük, és tiszteletben kell tartaniuk a város biztonsági előírásait. Az alapot az olyan hagyományos és visszatérő, ám tavaly elmaradt eseményekre szánt összegekből töltik fel, mint például a városi vásárok.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek