A Google Earth egyik felvételén felfedezték Észak-Amerika állítólagos szörnyetegét

Úgy tűnik, 2021 a mitikus lények éve lesz, legalábbis egyelőre minden jel arra mutat. Éppen tegnap írtunk arról, hogy idén már kétszer is látni vélték a Loch Ness-i szörnyet, most pedig újabb, furcsa felfedezés járja be az internetet. A TikTok @ hidden.on.google.earth nevű felhasználója a hónap elején megosztotta furcsa felfedezését, amit már több mint 4 milliószor néztek meg – írja a Daily Star. 

Ez a tábla figyelmezteti az autósokat a coloradói Pikes Peak autópályánál, hogy Bigfoot bármikor átkelhet az útonForrás: Gnashes30/Wikipedia

A felvételen egy szőrös „szörnyeteg" látható, amiről sokan úgy vélik, hogy az maga Bigfoot, a mitikus fenevad. Másokat nem teljesen győzöttt meg a felvétel, melyen azt kísérhetjük figyelemmel, ahogy a felhasználó ránagyít a térképalkalmazásra, ahol egy autóút melletti fás területet lehet látni. Ezután átvált az utcaképre, amely az utca szintjéről mutatja a környezetet, és itt tűnik fel a titokzatos, szőrös alak. Íme, az ominózus felvétel.

A vörösesbarna szőrrel borított alak jól kivehető, látszanak a karjai, lábai, szóval pont olyan, amilyennek Bigfootot írják le, akit az évtizedek folyamán már többen látni véltek. A nézők gyorsan megfogalmazták a véleményüket. Volt, aki azt írta: „Gratulálok, most megtaláltad Bigfootot". Egyesek szerint viszont a képen csak egy szobor látható. Az egyik szkeptikus megpróbálta a dolgok hátterét feltárni: „Amikor az emberek meglátják a Google autóját, sokakból előjön a troll. Furcsa ruhákat vesznek fel, hogy emlékezetes nyomot hagyjanak a Google Earth-ön."

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek