2021-ben mindent be akar pótolni a hajótársaság, monumentális körutazást indít

A Viking hajózási társaság a jövő és az azutáni év végére is világkörüli utat tervez azoknak, akik úgy érzik, a lezárások után van mit pótolniuk. A körütazások Floridából indulnak, és 138 napon át tartanak. Ennek során a szerencsés turisták áthajóznak a Panama-csatornán és az észak-amerikai nyugati part mentén haladnak, összesen 28 ország 58 kikötőjét érintik, beleértve Sydney-t, Aucklandet, Balit, Mumbait és Ho Si Minh-t - derül ki a travelandleisure.com cikkéből.

A Viking Sky 2017-ben FranciaországbanForrás: Christian Ferrer/commons.wikimedia.org

Azok, akiknek szűkösebb az idejük, 121 napos utat is választhatnak, Los Angeles-i beszállással, ahonnan Hawaiira, Ausztráliába és Új-Zélandra indulnak, mielőtt Ázsiában és végül Európában kikötnének. Az utazás Londonban ér véget.

A Vikingnek az idei év végi járatait törölnie kellett, a cég azonban azt mondja, hogy a világ körüli hajóutak iránti kereslet nem csökkent. A társaság 2021-es és 2022-es körutazásai már több mint egy évvel az indulás előtt elkeltek, mint mondták, továbbra is ez az egyik legkeresettebb ajánlatuk.

A 2021-es hajón teljes körű koronvaíurs-laboratórium üzemel majd, 2022-ben pedig először indul útnak a Viking Neptunus, amely 465 szobával rendelkezik, melyek mindegyikének külön erkélye van. A hajó 930 vendég befogadására alkalmas, és igazi skandináv stílusban a szobák padlófűtéssel rendelkeznek. Az utasok kényelméről emellett nyolc étterem és két medence gondoskodik. A teljes út ára 46 995 dollárnál kezdődik, két főre.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek