Új állást hirdetett a brit királyi család

Vilmos herceg és Katalin hercegné házvezetőnőt keresnek Kensington Palotában található 20 szobás, négyszintes rezidenciájukra, ahol 2013 óta élnek - adja hírül a matadornetwork.com.

A Kensington Palace - impozáns munkahelyForrás: Shisha-Tom/commons.wikimedia.org

A munkaköri leírás szerint olyan emberre van szükségük, aki jól kezeli a változó munkamennyiséget, kezdeményezőkész, testhez álló neki a rugalmas munkavégzés, mely alkalmanként utazással is jár. A beosztás természetesen titoktartási kötelezettséggel jár, és minden helyzetben diszkréciót követel.

A sikeres pályázó az összes háztartási művelet irányításáért felel, és helyettesíti a vezető házvezetőnőt annak távollétében. Érdemes számolni azzal, hogy mivel a házaspárnak három, 10 év alatti gyermeke van, a takarítás sem lesz sétagalopp.

Ami a személyes tulajdonságokat illeti, a jelöltektől elvárják, hogy önálló és csapatmunkára egyaránt képesek legyenek, szívesen vállalják az új kihívásokat, és folyamatosan fejlesszék saját tudásukat és készségeiket. A fizetést nem tüntették fel a hirdetésben, a posztra november 7-ig lehet jelentkezni ezen a linken.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek