Vilmos és Katalin érzelmes fotóval köszöntötte Harryt a születésnapján

  Katalin hercegné és Vilmos herceg megható fényképpel köszöntötte Henrik, ismertebb becenevén Harry herceget a születésnapján, a közösségi médián keresztül. A most 36 éves Harry több mint 5000 mérföldre él tőlük a kaliforniai Santa Barbarában. Ezt írták neki: "Nagyon boldog születésnapot kívánunk ma Harry hercegnek!" Az ez alkalomra kiválasztott kép egy vidám napot örökített meg még 2017 februárjából, amikor a trió Londonban egy kampány miatt versenybe szállt. A fotón az látható, ahogy Harry előttük száguld.

  Az örömteli fotó, amelyet Vilmos és Katalin választott, azokból a boldogabb időkből származott, amikor hármasban elindították mentálhigiénés kampányukat, és néhány éven keresztül együtt dolgoztak a kezdeményezésen. Újabban a kapcsolatuk feszültté és távolivá vált, mivel a hercegek közötti szakadék egyre nőtt, majd végül Harry ki is vált a királyi családból. Feleségével, Meghannal és 1 éves fiukkal, Archie-val ez év elején új életet kezdtek az Egyesült Államokban.

  A születésnapos Harry Amerikában, távol a királyi családtól élForrás: Royal News/Facebook

  Harry csendesen ünnepel a családja körében Santa Barbarában, állítja egy Sussex hercegéhez közeli forrás. Várhatóan telefonon vagy videochaten keresztül fog a királyi családdal ünnepelni, beleértve apját, Károly herceget és bátyját, Vilmost is.

  A fájdalom is beárnyékolja ezt a születésnapot, mivel Harry most lett ugyanannyi idős, mint édesanyja, Diana hercegnő volt, amikor 1997-ben életét vesztette egy párizsi autóbalesetben. Harry akkor még csak 12 éves volt.

  Károly herceg is megosztotta a fiának szánt születésnapi jókívánságait a közösségi oldalakon, többek között egy Harryről készült, mosolygós portréval kedveskedett neki, melyhez kapcsolódóva még a királyi címén, Sussex hercegekén szólította. A királyi család közösségi oldalára egy kedves kép is felkerült, ahogy Harry a nagymamájával, II. Erzsébet királynővel beszélget a Buckingham-palota egyik hivatalos fogadásán – írja a Travel and Leisure.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!