Íme, a legélhetőbb nagyvárosok rangsora

  A Resonance ingatlan- és idegenforgalmi tanácsadó cég megalkotta a világ "legjobb" városainak listáját. A céljuk az volt, hogy megtudják, mely városokban a legjobb város élni, dolgozni és turistáskodni - adja hírül a matadornetwork.com.

  LondonForrás: Pierre Blaché/pixabax.com

  Ehhez a több mint egymillió lakosú városokkal kapcsolatos statisztikákat és értékeléseket vetették össze, többek között az Instagramról és a TripAdvisorról, ahol a felhasználói információk és vélemények könnyen elérhetők.

  A városokat a következő kategóriák szerint rangsorolták: elhelyezkedés (időjárás, biztonság és szabadtéri lehetőségek), emberek (sokszínűség és oktatás), programlehetőségek, termékek (infrastruktúra, logisztika és intézmények), jólét (GDP per fő) és a promóció (online népszerűség). Az említett szempontok alapján így alakult a lista.

  1. London
  2. New York
  3. Párizs
  4. Moszkva
  5. Tokió
  6. Dubaj
  7. Szingapúr
  8. Barcelona
  9. Los Angeles
  10.  Madrid
  11.  Róma
  12.  Chicago
  13.  Toronto
  14.  San Francisco
  15.  Abu-Dzabi
  16.  Szentpétervár
  17.  Amszterdam
  18.  Berlin
  19.  Prága
  20.  Washington
  21.  Isztambul
  22.  Las Vegas
  23.  Doha
  24.  Szöul
  25.  Sydney

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!