Ezen a távolsági buszon szinte úgy érezhetjük, mintha repülőn utaznánk

A Nakhonchai Air most mutatta be a legújabb első osztályú buszát, ahol a biztonságos távolságtartás jegyében a székeket 1-1-1 osztásban helyezték el. Székek helyett lehetne a fotel kifejezést is használni, az ülések ugyanis igen kényelmesek ezen a járaton. Sok minden emélkeztetheti itt az embert a repülők első osztályára: a nagyméretű képernyő a szórakoztatórendszerrel, az utasoknak jár a fejhallgató, frissítő kendő, takaró, na meg itt is vannak sztyuvik, akik snacket és vizet szoktak osztogatni - adja hírül a Bangkok Charlie Facebook-oldala.

Forrás: Bangkok Charlie/facebook.com

A Nakhonchai Air az egyik legnagyobb privát buszos cég Thaiföldön, kifejezetten a hosszútávú járatokra specializálódott. Bár drágábbak az átlagos thai buszos cégeknél, így is nagyon népszerűek, sokan választják őket a kényelmesebb szolgáltatások miatt.

Egy Bangkok - Chiang Mai távolság olyan 9-10 órás utazást jelent, a First Class jegy pedig 823 baht - mint egy akciós fapados repjegy, de vonatjegynél például még olcsóbb is. Thaiföldön nagy távolságok vannak, a Bangkok-Chiang Mai útvonal 700 km, ez mondjuk kb. egy Budapest-Velence vagy Budapest-München. 

A buszos cégnek korábban is voltak már első osztályú járatai, ott a 2-1-es felosztást használták, aminek páros utazók talán jobban örülnek. Viszont például az egyedül utazó nők érdekében már akkor bevezettek egy hasznos szolgáltatást, bizonyos sorokba ugyanis csak nők vehettek jegyet.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek