Hamarosan elkészül a térség legnagyobb bevásárló- és szórakoztató központja

  300 ezer négyzetméteren épül a térség legnagyobb gasztro-, bevásárló- és szórakoztató központja Belgrádban - adja hírül a pannonrtv.com. A Galerija Belgrade munkálatai hamarosan befejeződnek és a szerbiaiak a tervek szerint október 1-én birtokba is vehetik az épületet. Mint a szerb államfő, Aleksandar Vučić kiemelte, végre megszépül Szerbia fővárosának eddigi szégyenfoltja.

  Kellemes a kilátásForrás: belgradewaterfront.com

  A térség legnagyobb bevásárló-, gasztro és szórakoztató komplexuma a Száva partján helyezkedik el, az épületegyüttes 50 éttermet, és egy több mint 1700 férőhelyes filmszínházat is magába foglal. Emellett üzlethelyiségeket és 3600 parkolóhelyet is kialakítanak.

  Forrás: belgradewaterfront.com

  A Belgrád a vízen projektnek köszönhetően végre sikerül megszépíteni Belgrád eddig talán legcsúnyább részét, így a környék a város ékkövévé válhat.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!