Elképesztő luxus home office-t kínál egy Maldív-szigeteki szálloda

A Nautilus Maldives egy, a jelenlegi helyzethez alkalmazkodó ajánlattal állt elő: potom 24 ezer dollárért (több mint 7 millió forintért) egyhetes tökéletes home office szállást kínál. A Metro cikke szerint a koronavírus-járvány miatt megnőtt az igény a munkahelyek átszervezésére, és ahol lehetett át is álltak az otthoni munkavégzésre. Nos, aki élvezni akarja az utazás örömeit munkaidőben is, annak találták ki a Maldív-szigeteki „akciót".

A Maldív-szigetekről is lehet dolgozniForrás: Emirates

A szálloda az egyhetes időtartamra tökéletes munkaállomást kínál, telefont, vezeték nélkül nyomtatót, projektort és még faxot is biztosít, amellett, hogy természetesen mindenhol wifi áll a vendégek rendelkezésére. Emellett a luxust is maximalizálják, jóga- és fitneszprogramok, meditációs órák, privát delfinnéző túra egy luxusjachton van a programok között, míg maga a szálloda saját segédet biztosít az egyhetes nyaralásra.

Egy hét 23 250 dollárba kerül, két hét már „csak" 37 850 dollárba kerül, míg ha valaki munkamániás, és három hetet is bevállal, már csak 52 ezer dollárt, vagyis körülbelül 14 millió forintit kell kifizetnie.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek