Autósmozi nyílik II. Erzsébet királynő kertjében

  A brit királynő norfolki rezidenciájának kertjében októberben autós mozit nyitnak, így nem mindennapi környezetben lehet élvezni a filmeket. A norfolki Sandringham-házban a királynő általában a karácsonyokat tölti a családjával, a 24 hektáros területen csodálatos kertet alakítottak ki még a 19. században, és a birtokon tekinthető meg a királyi család történelmi autókollekciója is - írja a LonelyPlanet.

  A norfolki rezidencián autósmozi nyílikForrás: shutterstock.com/LizCoughlan

  Ám szeptember végén három napon át autósmozit alakítanak ki a birtokon, a nézőket pedig egy harmincméter magas ledkijelző szórakoztatja majd filmekkel, miközben természetesen ételt-italt szolgálnak fel nekik, akár alkoholtartalmú italokat is. A szeptember 25-27-ig tartó eseményen olyan filmek kerülnek vetítésre, mint a Bohemian Rhapsody, a Grease vagy a Toy Story, a jegyek pedig autónként 32,5 fontba kerülnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!