Japánban hegyet is adnak a szállás mellé

  Egy japán utazási társaság kínál egy pazar szálláshelyet, amelyhez gyakorlatilag tartozik egy privát hegy. Az Insider szúrta ki a King Tourism Japan ajánlatát, a Rental Mountain YAMA elnevezésű akciót, amelyben egy rusztikus házat lehet kibérelni egy hegy tetején. Az augusztus 10. óta elérhető szálláshely belső kialakítása észak-európai stílusú, nyitott konyha tartozik mellé, a kertben melegvízes medence, nyugágyak és még egy Tarzan-inda is várja a hegyekben pihenni vágyókat.

  A mijazaki vidéken egy egész hegy lehet a miénkForrás: shutterstock.com/T-Mizuguchi

  Akár 10 fő is kényelmesen elfér benne, a heggyel együtt hirdetett szálláshely másik érdekessége pedig, hogy egyszerre csak egy éjszakára lehet kibérelni, annak ellenére, hogy a környék több napra is bőven biztosít túrázási lehetőséget. Az ár a vendégek számától függ, 754 dollár éjszakánkénti összegtől érhető el.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!