A szlovén úszó étterem mára csodaszép úszó faluvá cseperedett

A Gasparin-család által üzemeltetett étteremből mára egész vendéglátóoázis lett a Nova Gorica-i tónál, az éttermet 40 éve üzemeltető család most látta elérkezettnek az időt, hogy valódi úszó falut hozzon létre a szlovéniai ékszerdobozban. A Pikol étterem már hosszú ideje nagyon népszerű Szlovéniában, és most már Európa más tájain is hírnevet szerzett magának a helyi ínyencségekkel, sőt, az étterem nemrég Michelin Plate-díjat kapott gasztronómiai kiválósága okán - írja az IFeelSlovenia.

Varázslatos nyugalmat biztosít a szlovén úszó falu hangulataForrás: Facebook.com/Pikolvillage/

Az étterem sikerén felbuzdulva a családi vállalkozás 2020-ra valódi úszó falut hozott létre, amely a Pikol Lake Village elnevezést kapta. A képek tanúsága szerint a mesés helyszínre már nemcsak a konyhaművészet miatt érdemes ellátogatni: lótuszvirágok közelségében a vízen szállhatnak meg az utazók, akiknek tökéletes nyugalmat és a mindennapi életből való elvonulást ajánlja a Gasparin-család által üzemeltetett új szálláshely.

A nyugalom úszó szigete:

A tavon négy kisház áll a párban utazók rendelkezésre, amelyek romantikus környezetet biztosítanak, míg egy nagyobb szálláshely már családok igényeit is kielégíti. „2020-ban a Pikol egy valódi úszó faluvá alakult át. Ez a legnagyobb változás eddig a családi vállalkozásban, és ezért is köszönettel tartottunk a vendégeinknek, akik rámutattak a körülöttünk lévő végtelen szépségre. Ez a természetes oázis mindenkiből nyugalmat vált ki" – jelentette ki Taras Gasparin.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek