Szellemhajó-túrákat hirdetett egy angol komptársaság

  Egy angol komptársaság, a Mudeford Ferry két és fél órás „szellemhajó-túrára" várja a látogatókat, amelynek során az érdeklődők a partnál horgonyzó, üres tengerjárókat szemlélhetik meg közelről, a társaság egyik komphajójáról - derül ki a thepointsguy.com cikkéből.

  A christchurchi kikötőForrás: Badgernet/commons.wikimedia.org

  Ezek között találhatók a christchurchi kikötőben horgonyzó Cunard-járművek, a Queen Mary 2, a Queen Elizabeth és a Queen Victoria, a P&O Cruises' Britannia, Aurora, Arcadia és Ventura nevű hajói, a Marella Cruises hajói és a Carnival Cruise Carnival Valorja.

  A Carnival Valor általában New Orleansból indul, de ez az egyik hajójuk azok közül, melyekkel a világ minden tájára hazaszállították a legénységüket a járvány során. Christchurchtől nem messze, Bournemouthban várakoznak a Royal Caribbean hajói, az Anthem of the Seas és az Allure of the Seas.

  Ugyanakkor ezek a hajók mégsem teljesen szellemhajók, mert néhányan karbantartási munkákat végeznek rajtuk.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!