Pár napra szállássá alakul a legendás videotéka-lánc utolsó üzlete

  Az oregoni Bendben található Amerika legendás videotéka-láncának, a Blockbusternek az utolsó boltja, melyet Sandi Harding működtet. A lánc a piac átalakulásának köszönhetően sorra bezárni kényszerült a tékáit, kivéve ezt az utolsót, amely most szálláshelyként alakul újjá az Airbnb jóvoltából - derül ki a matadornetwork.com cikkéből.

  Forrás: Coasterlover1994/commons.wikimedia.org

  Az ajánlat elsősorban a '90-es évek iránt nosztalgiát érző közönséget célozza meg a retrohangulattal és a berendezéssel, melyhez TV, videó és természetesen több száz VHS kazetta tartozik. Mindennek az ára pedig nem több, mint egy kazettakölcsönzésé lenne: 4 dollár éjszakánként.

  Ugyanakkor az ajánlat meglehetősen korlátozott, ugyanis csak szeptember 18-ra, 19-re és 20-ra vonatkozik. A téka egyszerre négy embert tud vendégül látni, és csak egy éjszakára lehet foglalni augusztus 17-től. Mint Harding elmondta, így szeretnék megünnepelni a téka fennállásának 20. évfordulóját.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!