Alaposan meglepődött a skót házigazda, amikor ellepték a kertjét a kempingezők

Alaposan meglepődött az a skót-felföldi Airbnb-házigazda, aki hét helyett nem kevesebb, mint 30 vendéget talált a tanyáján. Sheri Murphy és férje, Martin a szomszédtól tudták meg, hogy 12 autó parkol a kiadott ház előtt. Azonnal a helyszínre siettek, ahol sokkot kaptak, amikor látták, hogy a kertben sátrak sorakoznak, a holmik pedig szétszórva hevernek - adja hírül a Travel and Leisure.

Sátorozás Skóciában - illusztrációForrás: Pawel Grzegorz/pixabay.com

Mint Sheri Murphy elmondta, a hívatlan látogatók kivitték a bútorokat a kertbe, többek között az egyik padot a konyhából és a párnákat a kanapéról. Az ablakon át azt látták, hogy egy hosszú kard fekszik az ágyon, a társalgó bútorait egymásra halmozták, levették a tükröket a falról, az asztalon pedig egy fejsze hevert.

A gondnok azt mondta a házaspárnak, hogy körülbelül 30–40 embert láttott a tengerparton imádkozni, amiből arra következtettek, hogy vallási összejövetelről volt szó, ennek kelléke lehetett a fejsze és a kard is.

A tulajdonosok hívták a rendőrséget, a csoport pedig három óra múlva elhagyta az ingatlant a sátrakat, cipőket és ruhákat hátrahagyva. "A hely abszolút fel volt dúlva" - mondta Sheri, aki az Airbnb-t is értesítette, a csapatot kitiltották a platformról.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek