Íme, az első horvát strand, amely saját weboldalt kapott

Brač-sziget szimbóluma és az Adria egyik legszebb strandja, az Aranyszarv-strand az első Horvátországban és talán Európában is, amely saját weboldalt kapott. Az ide látogató turisták mostantól ezen az oldalon értesülhetnek minden hasznos és friss hírről az üdülőhellyel kapcsolatban.

Légi felvétel az Aranyszarv strandrólForrás: Shutterstock / Készítette: biletskiyevgeniy.com

A weboldal célja, hogy egy helyen ismertesse a strand szolgáltatásait, szabályait, emellett a várható időjárásról és a különféle, helyi rendezvényekről is értesülhetnek innen.

Annak is érdemes ellátogatni az oldalra, aki azt szeretné tudni, milyen bárok és éttermek találhatók a strandon, milyen családbarát lehetőségek vannak, esetleg arra kíváncsi, milyen sportolási lehetőségeket lehet kipróbálni a strandon, vagy milyen eseményeket rendeznek a nyaralása idején.

A szóban forgó strandon egyébként idén 50%-kal kevesebb a turista, mint tavaly ilyenkor, és a helyiek szerint a nyár végére akár a 70%-os látogatottságot is elérhetik. Brač-szigetre jelenleg 12 kompjárat indul naponta, de hetente kétszer Zágrábból repülővel is egközelíthető a sziget - tudtuk meg a horvát HrTurizam híréből.

A nemrégiben hozott beutazási korlátozások értelmében a magyarok karanténkötelezettség nélkül utazhatnak Horvátország és Magyarország között, a szomszédos tengerparti ország ugyanis zöld jelzést kapott. Íme, egy friss térkép arról, melyik ország milyen jelzéssel rendelkezik, és hol várnak ránk korlátozások a határátlépéskor.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek